27 Mart 2014 Perşembe

Minderimde bitti...

  Bu güzel bahar gününden herkese merhabalar..minik minik kalan ipler bu kadar mı güzel görünürler :)
peteğin önüne koyduğum minderlerim vardı..dedik bu da buna olsun...şirin görünsün gözümüze..tabi bi de BEN YAPTIM meselesi :)
bana kalsa battaniye olacaktı ..kardeşim sağolsun :)
abartım mı ne :))ama renkler cok hoşşş...annemin köşe takımına renkli tek bi kırlent yapasım var..ama işte kendileri birazcık zor beğenen olunca kaç gündür düşünür oldum..sordumda hatta..tabiki sen yapıyosun ya nasıl olursa farketmes desede..evladıyım işte anliyorum mimiklerinden ses tonundan..neyse çok çekiştirdim duymasın :)
aklımda iki şekil var bakalım hangisi içime sinerse..köşe takımı bembeyaz grili bişey dedim renkli bişeyler olsun üzerinde...
bir gönül bu kadar mı güzel fethedilir... :)
sevgiler herkese..

5 yorum:

  1. Havva o minderin üzerindeki tombiş eller çok şeker tam ısırmalık,güle güle kullan minderinide , yeni yünlerin renği çok hoşuma gitti tam baharlık eminim güzel birşeyler çıkarırsın ortaya sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş havva ellerine sağlık. anneleri mutlu etmek çok güzel bir duygu. selamlar...

    YanıtlaSil
  3. minderin son hali çok güzel olmuş ablam gelince otururum artık:) çiçekte müthiş bişimiş bayıldım...iplerde çok güzel hiç göz yormuyorlar...

    YanıtlaSil
  4. Tam benim tarzım olmuş.. Renkler de model de harika..:))
    Tanıştığıma çok memnun oldum..
    Sevgilerle..:))

    YanıtlaSil
  5. böyle bir tanede ben yapıyorum kalan iplerle ama ne zaman biter bilemiyorum :)) cok hoş olmuş renk uyumları hoş kalan iplerle bıle olsa :))

    YanıtlaSil