23 Mart 2014 Pazar

PAZAR...

Selamlar ...geçtiğimiz bi kaç gün baya keyifli hoş geçti..teyzesinin bal köpüğüne iyice doyuldu :) ..Aman Yarabbim bir inat bir inat..gemiyom isdemiyom yapmiyomm...sevmiyomm...:)))) ama teyzesi dinlemedi tabiki..itinayla yakalayıp.. sevildi sıkıldı ısırıldı :) ayyy çok özledim gene..
bu sabah sınava gidildi..en son 6 sene önce girmiştim..tekrar bi gireyim dedim..sorular mı?? tabiki kolaydı :)) ya gerçekten öyle ben ki liseyi bitireli kaç sene olmuş hala bişeyler yapabildiysem şimdiki mezunlar yapmışlardır umarım..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..
barajı geçip mezun olmayıda görürüz inşAllahhh :)





gel gelelim örgülerimize...artık iplerim vardı biraz bi battaniye öreyim bari dedim.hemde ip almaya bahanem olur yoksa evde olunca alamıyorum..vicdanım el vermiyo :) ama benim güzel kardeşim fikrimi değiştirdi..abla sen en iyisi minder yap daha güzel durur dedi...yapıyoruz bakalım...nasıl olucak..
yeni haftanız güzelliklerle gelsin inşAllah...



6 yorum:

  1. başarılar havva. teyzelik anne yarısı diye boşuna dememişler. gerçi benim için halalıkta öyle. bence de minder daha iyi olmuş. battaniye zor dönerdi bu şekilde. kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hala olamicam ama..yengeliği iyice tattım...ama teyzelik bi başkaymış sanki evimin küçük kızı :) teşekkür ederim bu arada başarılı olur inş..minder benimde içime sindi bakalım..sevgiler özlem

      Sil
  2. Havvacım ikiside çok tatlı kızınıda ufaklığıda öpüyorum, minder fikri bencede iyi olmuş,birde sandviç ekmeklerini senin dediğin gibi sodayla yaptım daha güzel oldu senin tespitlerin bundan öncede yayınlamadığım yorumundaki gibi çok yerinde olabiliyor,samimiyetine güveniyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Sevindim guzel olmasina..bende bi cok fikri degerlendiririm.inan samimiyetine guvenmesem dusuncelerimi paylasmazdim.benn huyumdur duydugum gordugum sahit oldugum biseyi mutlaka kulahima kupe yaparim.bi de i taraftan dusunurum.aslinda bizim en guzel ozelligimiz vicdanimiz..onemli ilan onun rahat etmesi..yorumlarin icin tesekkurler meltem :)

    YanıtlaSil
  4. sudemi yerim:)) minder harika olucak bak gör kışın oturcaz peteğin önünde:)

    YanıtlaSil
  5. Ayy ins..bolkonda da otururuz

    YanıtlaSil